Αρχική σελίδα Το σχολείο μας ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Δικαιολογητικά για την εγγραφή των μαθητών στις ΕΠΑ.Σ.

I. α) Αποδεικτικό Σπουδών Α΄ τάξης για εγγραφή σε ΕΠΑ.Σ, το οποίο εκδίδεται εφάπαξ και έχει θέση επίσημου τίτλου εγγραφής ή ενδεικτικό Δ΄ τάξης του παλαιού εξαταξίου γυμνασίου.
Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή, το σχολείο που εκδίδει το αποδεικτικό Σπουδών Α΄ τάξης στέλνει το ατομικό δελτίο του μαθητή επισημοποιημένο στο σχολείο που γίνεται η εγγραφή, ή

β) Επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου για όλες τις περιπτώσεις όπου αυτό αποτελεί τυπικό προσόν.
Στην περίπτωση αυτή, για να ολοκληρωθεί η εγγραφή, η ΕΠΑ.Σ στην οποία γίνονται οι εγγραφές πρέπει με έγγραφό της να ζητήσει επαλήθευση τίτλου και ακριβές απόσπασμα του μητρώου του μαθητή από το σχολείο έκδοσης του πτυχίου

II. Πιστοποιητικό του Δήμου ή της Κοινότητας στα μητρώα των οποίων είναι εγγεγραμμένος ο μαθητής.

 

III. Αστυνομική ταυτότητα.

IV. Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση (παρέχεται από το σχολείο) όπου:

Α. Υπεύθυνη δήλωση για την κηδεμονία του μαθητή. Κηδεμόνας του μαθητή, εφόσον αυτός είναι ανήλικος, είναι ο πατέρας ή η μητέρα και απουσία αυτών ή κωλυομένων από το νόμο, ο έχων την επιμέλεια αυτού σύμφωνα με τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα ή το υπό τούτου νομίμως κατά περίπτωση ή παγίως εξουσιοδοτημένο ενήλικο μέλος της οικογένειάς του.

Β. Υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα του μαθητή ή του ιδίου αν είναι ενήλικος για την ειδικότητα που επιθυμεί να παρακολουθήσει.

Γ. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, του κηδεμόνα του μαθητή ή του ιδίου αν είναι ενήλικος, σχετικά με τη διπλή φοίτηση.

V. Τέσσερεις φωτογραφίες

 

Η ταυτόχρονη φοίτηση σε ΕΠΑ.Σ. ή σε άλλο σχολείο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οποιουδήποτε υπουργείου ή σε σχολή της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, δεν επιτρέπεται.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΕΠΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Ιούνιος 2018
ΔΤΤΠΠΣΚ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

ΡΟΛΟΪ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ